ילד בן 6 שנים עם התפתחות איטית רב תחומי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/11/2018 | 21:18 | מאת: ליאת שם בדוי

שלום בני בן 6 וחצי שנים עם התפתחות איטית רב תחומי כולל תקשורת אבל התקשורת זה הצד חזק יותר מרמת התפקוד שלו, ליקוי שמיעה ובעיות, דלקות אוזניים באופן כרוני עבר שני ניתוחים באוזניים של צינורות ואחת שקד שלישי, יש לו הפילפסיה, אי שקט במצב קשה מאוד (חייב להכניס כל הזזמן משהו לפה) , קשב וריכוז קשה בעיה במוטוריקה הקשה והקלה. השאלה האם כל זה קשור לויסות החושי?

שלום ליאת קשה להגיד אם זה הכל וויסות חושי. אני מניח שאת בקשר עם רופא נוירולוג ילדים סביב לאפילפסיה. אני חושב שחשוב שהרופא יגדיר לך, מה קשור לאפילפסיה ומה לא חלק מהמחלה הזו. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות