שאלה על ביתי שתולשת שיער ומכניסה לפה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

21/10/2018 | 20:48 | מאת: חסיד

שלום דר .כשביתי הייתה בת שנה וחצי היא תלשה שיער עד קרחת ..בדיוק זה היה השבוע הראשון של ההריון עם הילד השני ובקושי התייחסתי אליה...הלכנו לבריאות הנפש בפתח תיקווה עדין נילדנ לא ידעה לדבר ולהסביר אז הפסיכולות ניסתה למצוא משהו ולא מצאה.וזה עבר..היום הילדה בת 2.5 ובשבועיים האחרונים היא מכניסה שיער של הבובות ברבי וכדומה...היא ממש נהנת מהמגע של השיער בפה ובימים האחרונים גם מוסיפה אמבעות לפה ומלקקת את הידיים שלה ..היום ..(עכשיו)משכיבה אותה לישון ומרדימה אותה ..ופתאום אני רןאנ אותה שוב תולשת את השיער ומכניסה לפה עם המוצץ ..היא הולכת לגן בשימחה חוזרת שמחה ילדה פעילה חכמה אנרגתית וחמה..אין מתח אין כלום כן יש לציין שילדתי לפני 3 חודשים וכמובן שאני מודה לא מצליח לי לתת לה את מלא תשובת ליבי . למה היא עושה את זה !? אלפי תודות !!

שלום חסיד אני מציע שהבת שלך תהיה בטפול פסיכולוגי, יש טיפול בשיטה התנהגותית לנושא תלישת השערות ויש אפשרות שהיא תהיה בטיפול דינאמי, ששם ינסו לעזור לה לרפא את הסיבות להתחלת התופעה. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות