דיספרציה פונולוגית

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

14/09/2005 | 11:44 | מאת: גלית

ילד בן שנתיים ועשרה חודשיםשיש לו דיספרציה פונולוגית נכון להיום נראה רק בעיה של היגוי צלילים. האם סביר להניח שתהיה לו בעיה של ADHD או דיסלקציה ? מה מומלץ לעשות? כמה פעמים בשבוע מומלץ לעבור טיפולים אצל קלינאית תקשורת? לדעתי הילד מוסח בקלות , כלומר אם יש מס' משחקים בחדר הוא קופץ ממשחק משחק דבר נוסף - בעיית התנהגות , הוא מתעצבן מהר וישר מרביץ וזורק דברים... האם יש למישהו טיפ לתת לי?

19/09/2005 | 08:35 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, אני חוששת שאת לא בפורום המתאים. כדאי להפנות את השאלה לפורומים של קלינאית תקשורת. הנה הקישור לזה של דוקטורס http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/71 בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות