ייחסי הורים ילדים וזוגיות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

17/04/2017 | 22:53 | מאת: רגרסיה למוצת

שלום, יש לי 3 ילדים. בן 8 בת 5 ו-10 חודשים ובת 7 חודשים בתי הקטנה מוצצת מוצץ מיום הולדתה. אך לפני 3 חודשים בתי הבנונית חזרה לקחת מוצץ רק כשהיא נמצאת בבית ולא מוכנה לשחרר ממנו. כשאומרים שאין מוצץ היא הופכת את כל הבית ומשתגעת עד שהיא לא מקבלת מוצץ. מה עלי לעשות?

שלום לך האם את חושבת שקרה משהו בזמן האחרון שגרם לה לחזור למצוץ? אם לא ,אני לא רואה בעייה בזה שהבת שלך חזרה למצוץ. אני בעד לאפשר לה ולדאוג שיהיו מלאי של מוצצים כל עוד היא זקוקה. מה דעתך? אהוד

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות