לקות למידה לא קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

03/11/2016 | 20:24 | מאת: ילי

בת משפחה הייתה בכיתה טיפולית אם ילדים אוטיסטים . יש לה לקות למידה גם אימא שךה בעבר אובחנה לא נכון והייתה בבית ספר מוגבל ואחרי שנים גילו שבכלל חכמה ממש. הילדה הוצאה והועברה לכיתה רגילה . נכון יש לה קשיים ולא נותנים לה שעות הם מתעקשים להוריד אותה בחזרה פסיכולוג אמר שהיא צריכה עזרה אבל לא כיתה אם אוטיסטים . מה לעשות

10/11/2016 | 16:31 | מאת: אביה בטקר

יולי שלום, על מנת שנוכל לעזור לך בצורה מקצועית יותר, נשמח אם תיצרי קשר עם המכון שלנו, נוכל לקבל ממך יותר פרטים לגבי בת המשפחה שלך ולתת לך עזרא וייעוץ. טלפון 02-5611561

מנהל פורום לקויות למידה