בעיות קשב וריכוז ואבחון דידקטי ונאורולג

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

13/09/2016 | 12:34 | מאת: בן

אני מתענין בלימודים ובדקתי בכל אותם מקומות לימוד אילו סוגי אבחונים הם מקבלים ומה ההטעמות שהם נותנים. בגלל הגיל שלי 37 כולם יקבלו אבחון דידקטי של ניצן. ביסודי עשיתי אבחון והציעו ריטלין והטעמות לא לקחתי ריטלין אז. לפני מספר שנים פניתי לאבחון מוקסו ואחכ לרופא נאורולג וקבלתי ריטלין. רציתי לשאול כמה דברים : לאבחון דידקטי בניצן האם לגשת למבחן עם ריטלין ? מנהלת המכון הסבירה לי לקחת ריטלין לאחר שספרתי לה ואז חשבתי ואמרתי אולי בעצם אם לא אקח ריטלין הם יבחינו בכל הבעיות שלי ויאבחנו יותר טוב מאשר עם ריטלין ? דבר נוסף האם עלי לגשת שוב לנאורולג לצורך מינון אחר או סוג אחר של ריטלין קבלתי בשחרור מושהה. תודה רבה

18/09/2016 | 11:22 | מאת: אביה בטקר

שלום רב, אצלנו, במכון "אות ועוד", נהוג לשאול את התלמיד, האם הוא ילמד עם רטלין? במידה וכן, מומלץ לעבור את האבחון עם רטלין. בברכה, "אות ועוד" רחוב סוקוךוב 15 ירושלים 02-5611561

מנהל פורום לקויות למידה