לימודי תואר שני

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

23/11/2015 | 17:39 | מאת: חני

שלום אני בעלת תואר ראשון בחינוך מיוחד עם תעודה של מורה מאבחנת דידקטית ועם ידע וניסיון רב בתחום לקויות למידה רב תחומיות אני מעוניינת לדעת האם יש באפשרותי לערוך אבחונים דידקטיים בשלב זה ?.. או שעלי להשלים תואר שני ןאח"כ להתחיל לאבחן?.. תודה חני

26/11/2015 | 12:27 | מאת: אביה בטקר

שלום חני, לאחרונה, חלים שינויים בתחום של אבחונים והכשרה בתחום של לקויות למידה. המגמה היא להכשיר מאבחנים דידקטיים בעלי תואר שני. כדאי לפנות לאגף לקויות למידה במשרד החינוך ולקבל מהם את האינפורמציה המתבקשת. בהצלחה!

מנהל פורום לקויות למידה