עזרה בבחירת אבחון מתאים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

29/06/2014 | 12:10 | מאת: מאיה

שלום רב, בני (כמעט בן 9) הוא ילד מורכב מאוד. הוא ילד עם שיתוק מוחין, בעל הפרעות קשב וריכוז ועם לקויות למידה. אני רוצה לאבחן אותו אבל לא יודעת איזה סוג אבחון מתאים לו. הערה: כיום הוא נוטל קונצרטה שעוזר לו חלקית אשמח לעצה. תודה

01/07/2014 | 20:01 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, על מנת להשיב על שאלתך חשוב להבין ולקחת בחשבון מידע במספר תחומים: מצב למידה כיום, יעדים לטווח הקרוב והבינוני, נכונות דידקטית ורגשית של הילד. מהן מטרות האבחון? מהם הקשיים הספציפים כעת מבחינת לימודיי בסיס - קריאה, כתיבה וחשבון? אנא השיבי על שאלותיי , ונמשיך משם. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה