לקויי למידה והפרעת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

29/01/2014 | 20:15 | מאת: אורית

שלום, בני בכיתה א הוא מאוד מתקשה בחומר הנילמד ובהבנת חוקיי ביהס: קם המון בזמן השיעור, מפטפט אנחנו מחכים לפגישה עם נוירולוג בעוד חודש. שאלתי היא האם כדאי לטפל בבעית הקשב ורק לאחר מכן לעבור איבחון דידקטי ? או לעשות מבחן דידקטי ללא רטלין (אם נקבל) או שזה בכלל לא משנה ??? תודה

02/02/2014 | 12:35 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים, מדברייך משתמע כי קיימת הפרעת קשב משמעותית. עם זאת , אין כל קשר לליקוי למידה, אם יש כזה, וחשוב לטפל בו. חשוב לערוך אבחון מקיף , ורצוי ללא ריטלין, על מנת לראות את תפקודו האמיתי של הילד. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה