למי שיש לקות למידה לא מילולית (מבוגרים) שיכנס.

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

26/06/2013 | 15:35 | מאת: רוני

שלום לכולם, אני בן 27 לאחרונה אובחנתי כסובל מלקות למידה לא מילולית, מה שעזר לי להבין הרבה דברים על עצמי. לצערי בחיים לא שמעתי על הלקות הזאת ליפני כן ואינני מכיר אף אחד הלוקה בה. אני מעוניין ליצור קשר (באמצעות מייל או פורום אנונימי וכ') עם מבוגרים נוספים שיש להם את הלקות הזאת. אני סקרן לפגוש אנשים נוספים כמוני ולראות מה הם עושים בחיים, איך הם מסתדרים, ואולי לקבל או לתת להם עצות. לצערי לא מצאתי אף פורום או קבוצת תמיכה בנושא אז החלטתי לנסות ולהעלות את זה פה - שווה ניסיון אז מי שיש לו או לה את הלקות ומעוניין להשתתף שיגיב :)

26/06/2013 | 20:30 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

רוני ערב טוב, כפי שאתה יודע היטב, אחד המאפיינים של הלקות שלך הוא קושי ביצירת קשר ותקשורת. אני יותר ממקווה שהפנייה שלך כאן באתר תענה, ומציעה במקביל את האפשרות לשוחח כאן או במייל האישי שלי ( נמצא בראש העמוד ) בברכה אלמוג

09/07/2020 | 03:40 | מאת: דור

שלום, מבין שעברו שבע שנים מרגע שעלה הפרסום הזה, מקווה שתוכלי לענות לי אלמוג. גם לי יש לקות למידה לא מילולית,

08/05/2023 | 12:29 | מאת: ר

שלו' אמנם עבר שנים מאז אך אני גם מחפשת ליצור קשר עם משהו עם לקות למידה לא מילולית שאובחנתי בה תודה

מנהל פורום לקויות למידה