אבחון לקויות למידה למבחן הפסיכומטרי

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

28/04/2013 | 12:22 | מאת: בר

אני מעוניינת לעבור אבחון לקויות למידה למבוגרים עבור בחינת הפסיכומטרי, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכון (באזור הדרום / המרכז) שתוצאותיו מתקבלות במרכז הארצי, ובנוסף האם יש השתתפות מקופות החולים? תודה

28/04/2013 | 19:05 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בר, ערב טוב, במידה ולא נמצאים אבחונים קודמים הסיכוי לקבל התאמות במבחן הפסיכומטרי קלוש עד לא קיים. יש לאסוף עדויות מגיל צעיר כולל אבחונים, חוות דעת של מורים ומטפלים בתוספת המלצות. אם יש אבחון קודם, ניתן לפנות לניצן, למכון תושיה, או למרכז האבחון באוניברסיטה בבאר שבע. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה