מבחנים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

07/08/2012 | 18:07 | מאת: שמואל

אני בן 46 הלומד במיכללה האם יש התאמה לאחר איבחון בנוגע לעבודות בימקום מבחן כמוכן יש לי בעיה ביד ימין בעקבות פריצת דיסק דבר אשר לא מאפשר לי לכתוב

07/08/2012 | 18:17 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

שמואל, ערב טוב, בהחלט קיימת במכללות אפשרות להמרת מבחנים לעבודות. אם כי סידור זה יחודי לכל מכללה בנפרד, כאשר יש לפנות למחלקה המטפלת בסטודנטים בעלי לקויות למידה. האם אינך יכול לכתוב כלל? האם אתה מתפעל מחשב? שוב, קיימת ועדת חריגים ולקויות למידה,אשר תפקידה לפתור בעיות ספציפיות מסוג זה. אני מניחה שניתן למצוא פתרונות די בקלות. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה