צריך עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

15/06/2012 | 16:53 | מאת: אופיר

שלום לכם אני לא יודע עם אני במקום הנכון אבל אני בן 27 וסובל מי ליקוי למידה ויש לי בעיות ריכוז ומוטוריקה נתנו לי רטלין אחרי אבחון עם נירולוג לפני כ 2 שנים בהתחלה לקחתי 20 מיליגרם לפי המשקל שלי אבל סבלתי מי הרבה כאבי ראש והפסקתי עם התרופה לגמרי עד לפני חודש חזרתי לקחת רטלין אבל לא באופן יום יומי רק 10 מיליגרם שלא ממש עוזר לי השאלה ה20 מיליגרם דווקא עזר לי יותר אבל התופעות לוואי היו הרבה כאבי ראש ואפילו אתם תצחקו אליי זה גרם לי לפעמיים להזיות בלילה האם עדיף לי לחזור ל 20 מיליגרם כי אני מרגיש ש10 מיליגרם לא ממש עוזר אשמח לעזרה בבקשה

15/06/2012 | 22:28 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, בכל שאלה בנוגע למינון או סוג הכדור יש להתייעץ עם הרופא המטפל. עם זאת קיימים סוגים שונים של ריטלין וקונצרטה. כל אחד מהם עשוי להשפיע בצורה שונה. נסה להתאים את הכדור המתאים לך והשפעתו החיובית ביותר עבורך. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה