מחפשת דחוף מורה או סטודנטית שנה 3

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

06/03/2012 | 09:47 | מאת: הודיה

שלום בתי בת 9 עם ליקוי למידה אני צריכה מורה להוראה מתקנת או סטודנטית שנה 3 או 4 בדחיפותת אשמח לקבל עזרה מכל מי שמכיר/ה ויכול/ה לעזור. תודה מראש הודיה

06/03/2012 | 21:27 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב וחג שמח, ראשית, מהו איזור מגוריכם? וחשוב מכך - לא להתפשר! אם קיימת לקות למידה ונדרשת הוראה מתקנת, אנא, פני רק למורה מנוסה ומומחה בתחום. בברכה אלמוג

09/03/2012 | 16:00 | מאת: הודיה

מקום מגורינו הוא באזור תל-אביב יפו פשוט חשבתי על סטודנטית בגלל שאחרי שעשתה אבחון דידקטי המאבחנת אמרה שאפשר להביא גם סטודנטית אני גם חוששת שאולי זה לא יעשה את העבודה כמו שצריך אשמח לשמוע על מורות להוראה מתקנת באזור ת"א יפו בתי צריכה בדחיפות. תודה מראש הודיה

11/03/2012 | 23:22 | מאת: מורה מנוסה להוראה מתקנת

אנא רשמי את המייל שלך ואצור איתך קשר באם את מעוניינת.

מנהל פורום לקויות למידה