כסף כסף כסף

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

23/03/2011 | 09:17 | מאת: קרן

אני מיואשת אם ל6 שמתוכם 5 ילדים עם לקויות למידה חמורות מעוניינת ואף רוצה וחולמת לעזור לילדי להצליח פניתי להמון גורמים לעזרה עבור הוראה מתקנת שיכולה להציל אותם ולסייע להם ואין אין כזה דבר כולם מודיעים לי חד וחלק שאני אמורה לטפל פרטי,אם כך אז בעצם לא יהיה שינוי כי מצבנו הכלכלי ירוד ביותר ולא אוכל להציל אותם כן ולפי דעתי זהו נושא של פיקוח נפש ממש שילד בכיתה ד לא יודע לקרא אני רואה את ההתמודדות היומית שלהם וליבי נקרע במדינה שלנו אם לאדם אין כסף הוא נחשב כמת אשמח לתגובות ורעיונות

26/03/2011 | 17:10 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

קרן יקרה, אני יותר ממבינה את צערך. פני בדחיפות ליועצות בבתי הספר של ילדייך. דרשי אבחונים במלגות וסל שילוב. לא יהיה פשוט להשיג את כל אלה, אבל אלה זכויות המגיעות לכם. בבית הספר היסודי פסיכולוג בית הספר צריך לאבחן אם התגלתה בעייה, ולאחר מכן לסייע במציאת פתרונות מתאימים. הרבה הצלחה בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה