אבחון ליקויי למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

18/03/2011 | 19:06 | מאת: מירי

שלום רב. בני אמור לעשות איבחון לליקויי למידה. ראשית אשמח לדעת היכן מקיימים את האבחון באיזור ראש פינה? האם בית הספר בו לומד בני אמור להשתתף בעלות האיבחון? והאם ניתן לדעת מהו מחירו של איבחון שכזה, האם יש גם דרך קופ"ח? אשמח לקבל את תשובתכם. בברכה ובתודה מראש. מירי

19/03/2011 | 21:27 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב וחג שמח, אלותו של אבחון רב תחומי מקיף כ - 2000 שקלים. בית הספר אינו משתתף בעלות האבחון וכך על פי רוב גם קופת החולים. איני מכירה באופן אישי מאבחנים באיזור, אך אעביר את הבקשה לחבריי למקצוע ואשתדל לשוב עם תשובה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה