האם זה מעיד על לקות למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

25/01/2011 | 11:56 | מאת: אא

שלום, יש לי ילד בן 8 מדהים, תלמיד מעולה ילד מאוד טוב ומאוד חכם. אני חושבת שהוא בעזרת ההתנהגות שלו והחכמה שלו מחפר על בעיות שאולי יש לו לדוגמא : הוא מאוד בלגניסט - מפוזר, עם דמיון מאוד פורה- מדבר המון. הנקודה שבא ראיתי שיש לו איזה קושי זה בעיות מילוליות בחשבון. הוא שולט בכל התרגילים כשאני מפרקת את הבעיה הוא מיד פותר ללא קושי. האם זה מעיד על משהו? תודה

27/01/2011 | 22:01 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, בדקו הפרעת קשב. עושה רושם של ילד מוכשר מאוד, אך עם הסחות דעת. פנו לבדיקת טובה דרך קופת החולים ובמימונה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה