קושי בלימודים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

07/10/2010 | 23:04 | מאת: איריס

אלמוג שלום! בני לומד בכיתה ד יש לו קושי בהכנת השיעורים בבית לדברי המורה לא רואה כל קושי בבית כל הזמן אני במלחמה על השיעורים יש מקרים שהילד כאילו לא פה מדברים איתו על משהו והוא עונה משהו אחר עושה רושם של בעיית ריכוז וזיכרון לפעמים הוא שולט לדוגמא בלוח הכפל ולפעמים כלום מסך שחור אני מאוד מודאגת אני רוצה לבצע איבחון איזה איבחון צריך לעשות האם במכון או לפנות לפסיכולוג המתמצא בתחום אשמח לקבל המלצה תודה

07/10/2010 | 23:24 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אירס לילה טוב, בשלב הראשון ערכו אבחון קשב. לאחר מכן אם יהיה צורך אבחון לקויות למידה. מה מצבו הלימודי של בנך בבית הספר? בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה