מסלול 07

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

07/06/2010 | 22:03 | מאת: דב

שלום לבני היציעו מסלול 07 בשביל זה הוא צריך לעבור ועדת השמה? איך מבטיחים שיעבור ועדה כזו אבל לא יגיע לחינוך המיוחד? מכיון שהועדה עלולה להעבירו לחינוך המיוחד? מה זה בדיוק מסלול 07? מה הוא מקנה? האם ניתן להבטיח שיעבור את ועדת ההשמה ויגיע למסלול המיוחל?? בתודה דב אין בקשה כזו אבל זה מאוד מדאיג.

12/06/2010 | 01:07 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, מסלול 07 הוא מסלול חינוך מיוחד. ההחלטות כאן הן לא חד כיווניות או תמידיות. לעתים הן בהחלט לטובה, וזאת למרות הסטיגמה והקושי לעכל כי יש קושי אמיתי. מהו גילו של בנך? מדוע יש צורך בכינוס הועדה, כלומר, מהם הקשיים הלימודיים??? השב על שאלותיי , ונוכל להמשיך משם. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה