למנהלת הפורום - חקר פורומים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

07/06/2010 | 01:59 | מאת: שרונה

שלום רב, הנני סטודנטית לתואר שני בליקויי למידה ובעלת ניסיון חינוכי בתחום. במסגרת לימודי אני עוסקת בחקר פורומים שעניינם ליקויי למידה. אודה לכם מאוד אם תקדישו לי מזמנכם ותסייעו לי באיפיון הפורום המעניין שלכם. 1) מי אוכלוסיית הפורום העיקרית (סוג האוכלוסיה הפונה: הורים, סטודנטים ליקויי למידה, חוקרים/ אנשי מקצוע - מורים/פסיכולוגים/מאבחנים וכדומה) 2) מה הנושאים המדוברים ביותר (תמות מרכזיות החוזרות על עצמן) 3) מהי גישת התשובות (מודל רפואי/חינוכי/ אקולוגי-הוליסטי) 4) מהי מטרת הפורום? 5) האם זכור לכם מקרה מעניין שתוכלו לתאר בקצרה. תודה רבה על שיתוף הפעולה. הדבר יסייע בלמידה ובהבנה טובה יותר את הצרכים של לקויי למידה והסובבים אותם. שרונה

07/06/2010 | 10:01 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

שרונה בוקר טוב, אשמח לעזור, אך לא ברור לי האם את רוצה את התשובות על גב הפורום עצמו? לא ציינת מייל או כל מקור אחר... בברכה אלמוג

07/06/2010 | 10:45 | מאת: שרונה

תודה על התגובה המהירה. האם ניתן לשלוח תגובה למייל המוסתר שהתבקשתי לכציג עם שליחת ההודעה. אם לאו. אשמח לקבל תשובות על גבי הפורום. תודה מראש, שרונה

מנהל פורום לקויות למידה