עזרה במימון איבחון

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

11/02/2009 | 13:48 | מאת: אדוה

שמי אדוה ואני בת 23 בגיל 12 עשיתי איבחון פסיכודיקטי ואובחנו לי ליקויי למידה בבית הספר קיבלתי את ההקלות הנדרשות מלבד בחינה בעל פה כיוון שהתעקשתי להבחן וללמוד כמו כולם. היום עברתי שוב איבחון דידקטי על מנת לקבל הקלות בבחינה הפסיכומטרית ובאוניברסיטה אותם אכן קיבלתי אך לצערי הרב עלי לשפר כמה בחינות בגרות ולכן לעשות שוב איבחון פסיגולוגי בנוסף לדידקטישאין מספיק, תוספת זעומה של כ 1200 שקלים בלבד. את כל האיבחונים עד כה ממנתי מיכיסי האישי ומכסי הורי ללא בקשת עזרה אבל כעת אני נימצאת בבעיה כלכלית שמונעת ממני לממן איבחון נוסף האים יש איזה שהן מלגות או דרך לקבל החזרים כספיים כל שהם לאיביונים אלו?

13/02/2009 | 17:46 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, לצערי, לא קיימות מלגות למימון אבחונים למבוגרים. מה שכן קיים הוא מלגות לימודים רבות ושונות, אשר באמצעותן ניתן לשלם את עלות האבחון. אגב, אם קיים אבחון דידקטי עדכני, מדוע את צריכה אבחון נוסף? לאילו התאמות היבחנות את זקוקה? למרביתן אין כלל צורך באבחון רב תחומי. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה