התלבטות

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

08/02/2009 | 10:46 | מאת: נועה

שלום יש לי דיסקלקוליה ולמרות זאת מצטיינת דיקאנט במדעי חברה ורוח אני שוקלת לעשות הסבה לעו"ס בעיקר כי למדתי תחום דומה בטיפול באמנות האם יש דרך בה אצליח ללמוד בלי סטסטיסטיקה? האם יש הקלות/מכללה עם דרישות קבלה שלא כוללות סטטיסטיקה בתואר זה? נועה

10/02/2009 | 13:04 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

נועה צהריים טובים, קשה לי להאמין כי תוכלי לעקוף לחלוטין את התחום הסטטיסטי. עם זאת במכללה בהחלט מכבדים אבחונים והתאמות היבחנות בהתאם. כדאי לפנות ליועצי הלימודים בתחום לקויות למידה במקום. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה