עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

31/08/2008 | 16:09 | מאת: שגיא

יש לי בעיית קשב וריכוז חמודה מאוד, אני בן 28 , אני סובל גם מדיכאון, נתנה לי הפסיכיאטרית תרופה בשם אדרונקס, והיא עושה לי עצבים והתפרצויות זעם רציניות כבר מהשבוע הראשון שאני נוטל אותה, 1.עכשיו רציתי לשאול מזה זמן שאני מתעניין בתרופה הטובה שמטפלת בבעיות קשב וריכוז ושמה סטרטרה, איך אני משיג אותה? אין אותה בארץ, זה ממש חשוב לי, אני חייב לטפל בבעיות קשב והריכוז שלי, אני ממש לא מתפקד בקשרים וכלום, יש לי התפרצויות זעם גם לפעמים אבל הרבה פחות מאשר עם האדרונקס. 2.ראיתי שיש מומחים גם בטיפול בבעיות קשב וריכוז, אבל הם נורא נורא יקרים והם פרטיים, איך אני משיג מטפל טוב ורציני שתמחה ולא סתם בבעיות קשב וריכוז במבוגרים? אשמח מאוד לעזרה ותשובה מקיפה ושתעזור לי לטלפ בזה אני פשוט לא יכול כבר להמשיך ככה.

01/09/2008 | 07:49 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, עד כמה שידוע לי ניתן להשיג את הסטרטרה בארץ, אך היא יקרה מאוד. פנה לרופא המטפל ונסה דרך כללית מושלם ודומיהם להשיג השתתפות במימון. באופן דומה יש לפעול גם בנוגע למטפלים בתחום הקשב והריכוז. בקופות החולים קיימים מומחים טובים, כאשר קופות החולים משתתפות במימון. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה