באיבחון המליצו לביתי בת ה14 טיפול ריגשי והיא אנטי

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

30/03/2008 | 22:49 | מאת: שוקולד

הבת שלי לא מעונינת ללכת לטיפול אצל פסיכולוג היא אומרת לי "תלכי את!" האם רכיבה טיפולית נחשב טיפול רגשי שיעזור לה ? רקע: הילדה עם לקות למידה ופשוט אי אפשר לנהל איתה שיחה מבלי שתרים עלי את קולה היא כל הזמן עצבנית זה מצב בלתי ניסבל ואני מוצאת את עצמי ניכנסת למערבולת של הכעס שלה בחוסר אונים 2. פעם בעבר היא נטלה חצי כדור פקסט להתקפות זעם והפסיקה מזמן ליטול את הטיפול הזה היום חוץ מריטלין היא אינה מקבלת טיפול להתקפות זעם כי זה לא בא בהתקפות ניראה כי היא מתעוררת בבוקר עצבנית כך שזה לא "התקפות " היא פשוט עצבנית ,האם כדאי שתיקח טיפול תרופתי שוב?

01/04/2008 | 07:55 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, רכיבה טיפולית היא בהחלט טיפול רגשי. ודאי שרצוי להוסיף עם הזמן תמיכה רגשית נוספת, אך זו התחלה מצויינת. בהצלחה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה