איבחונים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

03/05/2007 | 09:46 | מאת: לילי

מה ההבדל בין אבחון דידקטי לאבחון פסיכודידקטי ומה מומלץ לעשות לילדה בת 8 שציונייה טובים אבל יש לה בעיה של איטיות חוסר ארגון ובעית זכרון כמו כן היא מאוד מקובלת ואהודה בחברה

03/05/2007 | 21:30 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילי לילה טוב, אבחון דידקטי בוחן יכולות קוגניטיביות בלמידה. מיומנויות קריאה כתיבה וחשבון, זיכרון והתמצאות במרחב. אבחון רב תחומי ( פסיכו דידקטי ) הוא אבחון מקיף, הכולל בתוכו אבחון דידקטי רחב ולצידו אבחון פסיכולוגי וסביבתי. בגיל 8, כאשר התפקוד הלימודי טוב, מספיק לחלוטין אבחון דידקטי. מקווה שעזרתי בברכה אלמוג

03/05/2007 | 22:12 | מאת: לילי

ראשית תודה רבה על התשובה המהירה שנית כדי לקבל הקלות ותוספת זמן האם האבחון הזה מספיק ועוד שאלה איך ניתן לעזור לילדה בארגון הזמן ובסדר בתודה מראש

מנהל פורום לקויות למידה