במתנ

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

27/11/2006 | 00:11 | מאת: saritmama

הודעה לכל הנתניינים! בימים אלו הוכנסה למרכז הלמידה במתנ``ס נאות הרצל בנתניה, תוכנת הקשב הנוירוקוגניטיבית SharperBrain לפיתוח מיומנויות קשב וריכוז, הפחתת מוסחות, ארגון, שליטה עצמית והפחתת אימפולסיביות, וכן ושיפור הזיכרון. מיועד לילדים עם הפרעות קשב ומצויין גם ללקויי למידה.

27/11/2006 | 08:26 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

נתנייתים או לא, התוכנה המדוברת , רמת יעילותה עדיין נבדקת ונחקרת, זמן השוק שלה קצר מאוד ( היא מוצר חדש ) , ולכן עדיין אין הוכחות ליעילותה או כשלונה. עלותה השימוש בתוכנה עדיין גבוהה מאוד ביחס לכל כלי אחר. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה