תשובה לאלמוג שחר נאוה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

01/06/2006 | 09:04 | מאת: כלנית

תודה רבה לך על ההענות המהירה . אנו גרים בנתיבות ופניתי לשער הנגב כדי לבדוק לגבי אבחון פסיכודידקטי אבל העלות שלו מאוד גבוהה( 1,650 ש"ח) באופן פרטי , כמו כן פניתי לפסיכולוגית שתיתן לנו דרך השרות הפסיכולוגי של העירייה אבחון כזה והוא לא יעלה לנו תשלום אך היא מתעקשת לא לתת לנו האם אני יכולה לדרוש והיא חייבת להענות? והעם אני יכולה לדרוש שהיא לא תעשה את האבחון אלה פסיכולג אחר? כי נראה לנו שהיא לא אוביקטיבית . מבחינתינו אנו עושים את כל מה שהיא דורשת וכן מבחן טובה אבל מצידה אין שום שיתוף איתנו היא אומרת שאנו צריכים ללכת לפי מה שהיא קובעת (ואני לא בטוחה בזה כי נראה לי שהיא כבר קיטלגה את בני אצלה ) מה עלי לעשות ללכת לאבחון באופן פרטי בניצן או לדרוש בכוח שיתנו לי דרך השרות הפסיכולוגי בנתיבות ועם היא תתנגד שוב למי לפנות מעליה אחראי או מה?? בקשר לבעלי הוא מהתחלה התנגד אפילו למבחן טובה אבל ראינו כי אנו מנסים לתפוס את הזנב של עצמנו ולשאו אז הגענו להחלטה כי נלך בכיוון זה . מצידו יש התקדמות אך אני מרגישה שהפסיכולוגית עושה לנו דוקא.

02/06/2006 | 22:42 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

כלנית לילה טוב, הדבר הראשון שאת צריכה לעשות הוא לגשת ליועצת בית הספר ולדרוש טפסים לבקשת מלגת אבחון. לפסיכולוגית בית הספר אין כל זכות לשלול מכם בקשת מלגה כזו , הניתנת על ידי משרד החינוך. בנוסף, הייתי פונה לשירות הפסיכולוגי בעיר ללא אותה פסיכולוגית אלא בעזרת המחנכת או כל נציגות אחרת בבית הספר, או אפילו בעצמך. תארי בכתב ובעלפה את הבעייה, ואני מקווה מאוד שתעני. בכל מקרה אסור לוותר! בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה