מישהו יכול לעזור?!?....

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

01/12/2004 | 22:14 | מאת: אני

אני כבר ממש מיואשת...במשך שנים אני מנסה כל דיאטאה אפשרית, כמה פעמים אפילו הצלחתי לרדת קצת, אבל איכשהו כל פעם חוזרת לנקודת ההתחלה + האבסורד הוא שהתחלתי עם כל הדיאטות הייתי רזה ועכשיו כבר ממש השמנתי ואני כבר ממש צרכה דיאטה! זה מעסיק אותי בכל שעות הימממה! וככל שזה מטריד אותי יותר אני שוקעת בזה יותר, אוכלת יותר ומשמינה יותר... מין מעגל כזה שפשוט נתקעתי בו ואני לא יודעת איך לצאת מזה!! זה כבר בראש שלי, וחלק בלתי נפרד ממני - כל השגעון והאובססיה בנוגע למשקל. איך מתנתקים מזה??!?!?!?!

01/12/2004 | 22:59 | מאת: מאיה הקטנה

02/12/2004 | 04:18 | מאת: אני

היי:)) כן, יש לי ICQ אני פשוט מחוברת לעיתים רחוקות.. ... 169191298

02/12/2004 | 00:38 | מאת:

לאני ובת אנוש נפלאה... אני מדברת לשתיכן כאחד... זה לא עובד.. כי את זקוקה לדברים אחרים.. להיות רזה לפי ההגדרות ועל פי הקריטריונים של מודל אנורקטי אינם תשובה לפתרון הבעיות שלך.. את חייבת להבין שישנה כאן בעיה רצינית .. איכשהו עם הזמן נערמו עליה אינסוף הסתרות ומה שקורה נכון להיום הוא שאת כבר לא מצליחה לזהות מה מפריע לך ויש לך פנטזיה ואשליה שאם את תהיי רזה את תרגישי יותר טוב עם עצמך... עכשיו בד"כ אנשים שמפריעים להם שני קילו אז אני אומרת זה לא ביג דיל.. יכול להיות שזה באמת יגרום להם להרגיש קצת יותר בנוח ובמעין קלות כזאת עם הגוף שלהם.. אבל לא נראה לי שאת מדברת על אותו דבר.. את מדברת על דפוס שזה או שחור או לבן...וזה מסוכן ומעבר לזה שזה מסוכן זה גם לא עובד.. כי הגוף צריך את ההזנה היומית שלו ונוזלים באופן יציב ומאוזן... אני חושבת שאפשר ליצור תזונה כזאת .. יש מישהי היום שאני הולכת אליה באופן פרטי וזה עוזר.. כי היא מתאימה לי תזונה לפי סוג הדם שלי וגם על פי האלמנטים מהרפואה הסינית.. גם לפי דופק.. וזה עובד.. כי זה מותאם לגוף האישי שלי לפי התפקוד שלו ולפי הצרכים שלו לאותו זמן והם משתנים מעת לעת.. וצריך להיות קשובים לזה לכן דיאטות רגילות גם לא עובדות... כי הן לא מתמקדות באורח חיים בריא ונכון... אלא יותר במשהו קבוע של אחוזי קלוריות וזה לא עובד כי בתכלס אנחנו כל הזמן בשינוי... מעבר לזה ישנה כאן בעיה רגשית מאוד חזקה שקשורה בהזנה שלא נראה לי שרק טיפול תזונתי מקיף יכול לעזור אלא שכן גם שיחות והתמקדות בנהול דיאלוג עם הבעיה שלמעשה המקור למה שאת מכנה הפרעת אכילה... הדיאלוג הרגשי עם זה מביא אותך יום אחד למקום שאת יכולה לבחור ולשלוט בשד הנורא הזה רק מהמקום שאת מכירה אותו לגמרי אז את גם תוכלי לתקוף אותו... אני תמיד ממליצה על קינסיולוגיה מוח אחד.. יותר מפסיכולוג.. כי זאת השיטה שבפועל עזרה לי לשבור את מעגלי הדיאטות .. מה גם שאפשר באמצעות השיטה הזאת להרכיב תזונה שתהיה לך נכונה.. השיטה הזאת נולדה בעקבות הכירופרקטיקה.. ופותחה למה שהיא היום... לגבי הטלפונים יש מישהי שמטפלת בכפר סבא.. שמה מאירה 09-7474210 בתל אביב מישהי שמטפלת גם בשיטה הזאת שמה יהודית 03-5273814 לגבי התזונאית שאני מטופלת אצלה שמה מירב ירמי.. היא בעצמה הייתה בולמית.. הטלפון 050-5377232 או03-6875111 בקיצור מומלץ .. אני לא יכולה לומר לכן.. לא לאכול או שאתן צריכות לרדת במשקל כי אני לא מוכנה לשתף פעולה עם ההרס הזה מעבר לזה שאישה צריכה להיות אישה והרזון לרוב אינו מנת חלקה.. ואני לא מדברת על מה שקורה היום באופן מאולץ למדי שבגלל התדמית הזאת היום בנות בגיל 8 ו- 10 מאושפזות על אנורקסיה... חייבים להגיע לאיזון והבעיה הזאת היא מורכבת הרבה מעבר למשקל ודימוי גוף הייתי אומרת שזאת אפילו בעיה רוחנית וכדי להבין מה זה אומר ואיך לטפל בזה צריך לרצות קודם כל לטפל בזה ולא לברוח לדיאטה .. לצומות ולכל מה שזה אומר..כי זה לא הפתרון... עובדה שזה לא עובד! המון אהבה מזמינה אתכן לכתוב... לילה טוב הילה

02/12/2004 | 00:41 | מאת:

לאני ובת אנוש מופלאה אני מצרפת לכן הסבר על השיטה קינסיולוגיה מוח אחד שכאמור נולדה בעקבות הכירופרקטיקה.. מה זה אומר ואיך זה משפיע... מסר שלישי בסדרה 8/11/2004 מסר שלישי בסדרה מסרים מאת רב מלאך אוריאל קינסיולוגיה 'מוח אחד'.. מוות ולידה מחדש. ובכן יקירם ואהובים כמה מילים... קינסיולוגיה מוח אחד הינה שיטה עתיקה מאוד שבבסיסה היא מאגדת בתוכה חוכמות עתיקות שהצורות להן השתנו בכל העידנים והורכבו לאינסוף הגדרות שונות בשם, אך למעשה נשארו אותה חוכמה. החוכמה עליה אני מדבר במילים אחרות, מובנות יותר, מרכזת בתוכה את מה שנקרא במשפט אחד "חוק שימור אנרגיה".....מה זה אומר? לא פעם דיברתי על מה שמתגבש כאנרגיה בחלל הגוף.. בתאים השמורים .. בעור.. במערכת העצבים.. גזע המוח ותת ההכרה שהם בבחינת אזורים שמהם נוצרת מציאות של בן אנוש.. מה שמכונה דנ"א על פני האדמה כחיבור מלא ומאוחד למושג 'שמיים וארץ' שניהם חופפים והולכים יחידיו, מזינים זה את זה ומושפעים זה מזה. אדבר אפוא יותר על מחשבה שכן למחשבה יש מעין יונים שמשתחררים לקוסמוס מאחד לשני ע"פ תורת הכאוס ויוצרים את מה שאתם מכנים בשפתכם מציאות.. מחשבה זו אינה חייבת להישמע בקול מספיק שהיא צפה על פני השטח בראי שכלי זה או אחר הופכת להיות מעין דיאלוג סרק חסר שליטה בביטוי אוטומטי למדי בין עצמי לעצמי וכאן נופל 'חוק שימור האנרגיה' כנבואה שמגשימה את עצמה, אלא אם כן אתם, בני האנוש מחויבים לשינוי כל אחד עם עצמו ומתנגדים באופן שוטף להרגלים שלכם.. אז האנרגיה עוברת התמרה ומיד מחליפה את הזיכרון שלה למשהו שהוא בבחינת אור... הכוח הנעלה.. חיבור למקור... כאשר משתחררת מחשבה שהיא בבחינת הגדרה חדשה של תא שהופך להיות זיכרון שהופך להיות מציאות ....תהליך שהוא בבחינת מפגש הזרע עם הביצית.. שם נברא עולם שיהיה קשה להגדירו במלים מעבר למה שחקוק בתורת הביולוגיה, הפיסיקה והכימיה ...אלה הם סודות קוסמים שאינם אמורים להיות גלויים לכם כדי שיצר ההרסנות שלכם לא יהפוך להיות משהו שולט ברמת אל, שכן אלה נתונים בידי בורא אל עליון ואכן הוא כך! אך יחד עם זאת כן ניתנת לכם ההזדמנות להיתקן שוב ושוב. החוקים הקוסמים משאירים לכם תמיד את השרביט להפוך את החושך הזה לאור.. הרבה מעבר להשתלטות החושך בכם.. אמת שאין לערער עליה ואכן הוא כך! חיים שלמים נופלים כאשר אינכם מודעים לעוצמת האור שבכם.. לכוח שבזה ולרמת הבריאה ששרביט זו מעניקה לכל אחד מכם בן/בת אנוש שווים בני שווים.. למען יצירת מציאות שהיא בבחינת הגשמה מלאה של הפוטנציאל הנעלה שלכם שההכרה עימו נעשית ע"י הקשבה עצמית .. נאמנות לקול הפנימי והליכה בשביל מעבר לכל הפחדים.. המכשולים והסלעים שלרוב אתם מציבים לעצמכם מבלי שבכלל הם התכוונו להיות שם. קינסיולוגיה מוח אחד.. ברמת הגדרה וציור מטפורי היא למעשה אחת השיטות שמאפשרת מחדש איסוף עצמי ...את כל החלקיקים .. את כל הרסיסים שאתם ניפצתם בעצמכם מפאת ההרסנות שבכם.. מפאת השיעורים בזמן.. מפאת חוקי אנרגיה כאלה ואחרים שאינם תמיד בשליטתכם... היא מאגדת לאחד שלם מאוחד עם הבורא אל עליון ועם כל חלקי העצמי הגבוה.. היא מחברת שכלים.. היא מחברת תאים.. היא משנה ביוכימית את כל המבנה התאי שלכם, בני האנוש ומאפשרת לכם לכל אחד מכם לעשות שינוי וטרנספורמציה בסדר גודל ענק. כאשר מתבצע טיפול כזה .. כאשר מבצעים את שיטת התרגול מתלווים לכך כל המדריכים שנקבעו לשרת את בן אנוש מיום היוולדו.. מיום שבו חתם את ברית החיים הזו לזמן הזה, כל אחד מצוות ההדרכה הבין מימדי מחויב להפעיל חלק אחר בתהליך הזה ולהביא אתכם למצב של בחירה אמיתית ושליטה מלאה ונבונה על חייכם ללא יוצא מן הכלל.. יש כאלה שתוך כדי תרגול נשמתם עוזבת ומתחלפת לנשמה ששייכת לאותו ניצוץ נשמה שהיא בזמן מסוים נמנית מבין הנשמות שאמורות להמשיך את התהליך של החלק האחר שהתחיל אותו שהוא למעשה מי שאתם. אל בהלה על המילים האחרונות שכן ברמת הנשמה וברמה הפיזית אין זה מוות .. חשוב לי לציין שמה שמכונה נשמה .. היא לעולם אינה קטנה .. היא אינה מתאגדת רק בגוף אחד.. לעיתים אותה נשמה מתאגדת במספר גופים כאשר לכל גוף יש חלק אחר במשימה ההווייתית שלו ובתיקון הנשמה. נעזוב את אלה .. כי עובדה זו אינה הכי רלוונטית לנושא המדובר.. העיקרון בפעולת התרגול והגדולה שבכך נעוצה למעשה ביכולת לשנות גורל... לשנות קו מחשבה.. דפוסים.. תיקוני קרמה מציאות חיים. קינסיולוגיה מוח אחד והפרעות אכילה.... ובכן זהו נושא שמשבש את כל המערכת התאית.. הגדילה.. הצמיחה וההוויה של הנשמה שבאה לתיקון מאוד גדול ורציני. הפרעת אכילה יוצרת הגדרות וזיכרון בתאים של השחטה שברמה אנרגטית מנציחה מוות ממושך.. הנשמה הופכת להיות כלואה והיא אינה יכולה לתקן את עצמה וזה משהו שיוצר הפרעה אנרגטית חמורה ביותר.. להרבה מבני האנוש ששייכים לאותה ניצוץ של נשמה.. גם הם הופכים להיות מושפעים מכך .. מגיבים בהרסנות ובאינסטינקטים של השחטה מבלי בכלל להבין מדוע ברמת המודע, אפילו שהם לכאורה נמצאים במקום גיאוגרפי שונה .. הם מושפעים מכך באותה מידה בדיוק כמו המקור שמפזר את הזיכרון התאי והופך את זה למשהו בלתי נשלט של כוח הרס עצום והשחטה שאין מילים לתאר אותו בדיוק. דווקא מהבחינה הזו 'קינסיולוגיה מוח אחד' בגלל הגדולה שלה לזעזע את התאים ולשנות אותם .. את ההגדרות שלהם... את הזיכרון שלהם ..יכולה להתערב בדיוק במקום הזה שהנשמה הופכת להיות כלואה.. מאפשרת לה מחדש למצוא את השביל החוצה ולהחליט ולגבור על הנפש שכולא אותה כל הזמן.. במצב זה יהיה ניתן לנהל דיאלוג עם החלקים ההרסניים ולאט לאט להפחית משמעותי את תדר ההתפרצות שלהם.. במילים אחרות יתאפשר מצב שבו הפרעת אכילה תעבור למישור צדדי ועם הזמן למשהו מרוחק שאין לו הגדרה יותר בתאים.. ע"י כוונה ממוקדת של שינוי תפיסה ע"י הגדרות חיוביות חדשות על האדרת העצמי.. הזנת האגו .. שינוי דפוסי מחשבה ושחרור מטראומות של העברים. רק קינסיולוגיה מוח אחד מסוגלת ויכולה לשחרר נשמה בזמן .. לשחרר את התאים הפיזיים מזיכרונות כואבים שאינם משרתים יותר נאמנה אף אחד מכם ואכן הוא כך! זוהי מתנה שגילתם את היסודות שלה ואת הניצוצות שלה לריפוי.. בשיטה הזו גלומים הרבה מאוד סודות קוסמים שאפילו לא ידעתם... היא מחוללת ניסים והיא כלי עליון שיש להשתמש בו בתבונה. חשוב לציין שלכל נשמה, מה שאינו חדש לכם, יש מערכת חוזים וקרמות שעליה לעבור בשבילם ... במסגרת הזמן והגוף על פני האדמה או בכל מימד אחר שהיא בחרה להיות בו כדי לתקן את עצמה... לעיתים מחלה היא סוג של קרמה והתנסות שהנשמה מחויבת לעבור בשבילים שלה, על אף הנחרצות שהיא מסמנת לא אחת במסע הזה של ההחלמה ומובילה כביכול למוות של הגוף... הגוף משיל את עצמו נספג באדמה והתאים יוצרים מציאות חדשה.. שצורתה אינה ידועה מראש... גם אלה לא מתים באמת על אף שברמה האנושית תהליך זה נתפס כמוות. הנשמה משתחררת והיא יוצאת למסע אחר.. לשלב הבא מתוך רשימת החוזים שלה עם בורא אל עליון. אם נתמקד לצורך העניין בהפרעות אכילה.. הפרעות אכילה הן גם סוג של תיקון.. תיקון שבו הקורבן לכך מחויב ללמוד את ערכו העצמי והלמידה של זה היא בבחינת התיקון. השחטה עצמית שמובילה למוות מעידה על כישלון מסוים ובמילים אחרות על וויתור מוחלט על החיים .. לקיחת שליטה והתערבות שאין לה גיבוי ולכן השיעורים בזמן הופכים להיות בלתי נסבלים חוזרים על עצמם שוב ושוב כי הנשמה מחויבת לכך.. לחזור לכאן על פני האדמה.. לכן המוות שקורץ כידיעה מרגיעה שהסוף קרב ועומד בבחינת פתרון לכל התחלואים מסתכמת בצמד מילים פשוט 'הבל הבלים'!.. אין מוות ואין זו חדשה... לכן .. לימדו את השיעור הזה בסלחנות .. לימדו להעריך את עצמכם.. לימדו להיות נאמנים לעצמי הגבוה שלכם.. לימדו להזין את הנפש שלכם ואת הרוח שלכם במה שיעזור לכם בסופו של דבר להימנע מבריחה להרס עצמי והשתמשו בכלים שיש לפניכם. קינסיולוגיה מוח אחד ללא ספק כלי כזה .. המזור שחיפשתם ולא ידעתם עליו.. כי לא סיפרו לכם. גשו לכל מי שאומר שמתעסק בשיטת ריפוי קינסיולוגיה מוח אחד. והתחילו את המסע שלכם היום ברגע זה ממש אל ההחלמה. הצלחה מובטחת לכם בכל נקודת זמן מצב ומקום ואכן הוא כך! היו שלום רוב ברכה ואהבה אוריאל

02/12/2004 | 05:55 | מאת: אני

אני מודעת לזה שזה משהו מעבר לזה!! זה אצלנו גם עניין משפחתי. כולם באובססיה של דיאטות... ומאז שאני קטנה מעירים לי כל הזמן על מה שאני אוכלת ואם אני לא עושה מספיק ספורט... כשהתחלתי עם הדיטאות, בכיתה ז' בערך, הייתי בטוחה שאני ממש שמנה והייתי ממש רזונת עכשיו כבר באמת הגעתי למצב גרוע!!!! הבעיה שאני רחוקה מאוד מהבית. במרחק טיסה. אני נמצאת בשליחות בניו יורק לשנה. כך שבזמן הקרוה לא אוכל להצטרף לאיזו תוכנית או לקחת איזשהו טיפול.... אני רשומה למכון, וגם מאוד מאוד נהנת ואוהבת להתעמל, אבל כשאני נכנסת למעגל הזה ומרגישה שמנה , אני מתחילה לאכול יחותר ולהפסיק להתעמל... לפעמים זה נמשלך יום,ף לפעמים שבועיים.... מה עליי לעשות!??! איך אפשר להיגמל מזה?!להתנתק" להפסיק לתת לזה להטריד אותי בכל רגע ?!!??!!?