הפרעת אכילה קצת שונה (אולי) אשמח לעזרתך

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/12/2013 | 21:29 | מאת: בתאל

היי אני בת 24, אני אסביר על עצמי ואשמח לשמוע את דעתך האם אני לוקה בהפרעם אכילה או לא, אז ככה אני יכולה לאכול המון גם שאני לא רעבה להתחיל שקית עוגיות להגיד שזה יתחיל בעוגייה גג שלוש וגומרת שקית אני מתעצבנת על עצמי אחרי כי אני שמנה וזה מתסכל אותי היתי ילדה שמנה מתבגרת שמנה פעם הצלחתי לעשות דיאטה ולשמור אבל העלתי ואיפה שהיה ליט אוכל טעים ובמיוחד בהחינם אין מצב שהיתי אומרת לו "לא" אני יכולה היום לצאת לאכול בהפסקה מהעבודה ומישהו ישאיר צלחת ואני ארה שלא מסתכלים ואני יאכל גם ממי שהשאיר אין לי בעיה לטעום ולאכול אם אני יודעת שאני אצא עם מישהו בערב לאכול אני יאכל טוב בבית כדי לאכול לידו כמות נורמלית ולהרגיש מלאה כי אני יכולה לאכול לי ולו את האוכל והרי זה לא יספיק לי המשקל שלי לא עולה על 85 ואני מתוסכלת אחרי האוכל אני יכולה תמיד להגיד כן לאכול , אני מרגישה שאני "טורפת" גם שאני לא רעבה כמובן שאני לא מצליחה להרזותושומעצ כמה חבל שאני יפה וצעירה וכו' וזה מסתכל אותי עוד יותר אבל אני ילדה שגדלה לזה שאומרים הל שהיא שמנה וחבל אז אני כבר חפעמים לא שומעת את כל המלינים או הרוצים בטובתי אני משתדלת תמיד לשדר שזה בשלטתי אבל אני כבר מרגישה שאני רוהצ לאכול וזהו פה זה נגמר אני יאכל, אני יכולה לאכול להנות וגם אם יריבו מכות לידי לא תמיד אשים לב ואם נאי לחוצה או חרדה אני יכולה לא לגעת בכלום ובשביב של רוגע ללטחון כל מה שלידי ואז מהר להרגע וגם לשכוח שאכלתי ואכלתי הרבה במידה וזו הפרעה אשמח לשמוע את דעתך, תודה

14/12/2013 | 20:27 | מאת:

כל התעסקות יתר באוכל ובקלוריות לכל כיוון זו הפרעת אכילה. לדעתי יש לך אכילת יתר כפייתית שזה סוג של הפרעת אכילה כמו אנורקסיה או בולמיה. אני אינני אשת מקצוע כדי לחוות דיעה אך הייתי שמחה שתפני ותבקשי עזרה מאנשי מקצוע ותבדקי לעומק למה את בורחת לאוכל למה האוכל מהווה בשבילך נחמה ופיצוי.