דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

24/10/2013 | 21:21 | מאת: לירז

שלום אני בת 21 אני שוקלת 56 ק"ג על 1.59 אני מקיאה כבר למעלה מ3 שנים אבל אין לי בולמוסי אכילה רוב הזמן אני לא אוכלת אבל אם אני אוכלת אז אני מקיאה . התחלתי לעשות כושר לפני 4 חודשים ומתמידה בכך. השאלה שלי היא כזאת,בזמן האחרון יש לי כאבים חזקים בבטן העליונה.,צריבות במתן שתן(שיוצא מעט גם ככה) והיום אחרי שעשיתי ריצה הרגשתי כאבים חזקים והקאתי דם שחור,שחור כמו קפה טחון. יכול להיות שהתופעות האלו נגרמות מהקאות אני די לחוצה ? תודה רבה

28/10/2013 | 21:54 | מאת:

התופעות האלה חמורות במיוחד והם נגרמות מההקאות וכמובן מזה שאת גומרת לעצמך את החיים והורסת לעצמך את החיים אז אם בא לך לחיות כדאי להפסיק עם זה וכמה שיותר מהר לפני שיהיה מאוחר מדי. ההקאות יכולות להביא גם לדום לב מה שקורה בהרבה מקרים. חבל ילדתי את צעירה והחיים היפים עוד לפניך. בקשי עזרה זה לא בושה.