עזרה? או לא?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/07/2013 | 07:36 | מאת: רוני

היי הייתי בעברי אנורקסית הגעתי למשקל של 28 קילו והייתי מאושפזת, יצאתי מזה עם המון רצון והרבה קושי והיו לי כמה שנים ממש טובות. בתקופת הצבא זה חזר לי ויצאתי מזה שוב .. היום אני בת 22 אני בטיול של החיים שלי ותקף אותי התנהגות לא ברורה. התחלתי להפחית בארוחות והגעתי למצב בו אני אוכלת ארוחה אחת ביום שכוללת סלט ולפעמים גם ביצה קשה, כל שאר השברים כמו אורז או גבינות כבר לא קיימים אצלי בלקסיקון. בנוסף יש לי בולמוס אכילה פעם בשבוע כי חברות שלי מלחיצות אותי שרזיתי ממש ואז אני צמה יומיים ולוקחת משלשלים. בניגוד לפעמים קודמות אני בכלל לא רוצה טיפול רוב הזמן ואפילו רוצה להרזות עוד ועוד...

14/07/2013 | 04:38 | מאת: רוני

היי הייתי בעברי אנורקסית הגעתי למשקל של 28 קילו והייתי מאושפזת, יצאתי מזה עם המון רצון והרבה קושי והיו לי כמה שנים ממש טובות. בתקופת הצבא זה חזר לי ויצאתי מזה שוב .. היום אני בת 22 אני בטיול של החיים שלי ותקף אותי התנהגות לא ברורה. התחלתי להפחית בארוחות והגעתי למצב בו אני אוכלת ארוחה אחת ביום שכוללת סלט ולפעמים גם ביצה קשה, כל שאר השברים כמו אורז או גבינות כבר לא קיימים אצלי בלקסיקון. בנוסף יש לי בולמוס אכילה פעם בשבוע כי חברות שלי מלחיצות אותי שרזיתי ממש ואז אני צמה יומיים ולוקחת משלשלים. בניגוד לפעמים קודמות אני בכלל לא רוצה טיפול רוב הזמן ואפילו רוצה להרזות עוד ועוד...

25/07/2013 | 23:09 | מאת:

רוני אני מתנצלת באיחור עם התשובה. אני מנסה לעשות את המקסימום אבל מה לעשות שגם לי יש בעיות וחיים משלי ולא תמיד אני יכולה לענות באותו יום. שוב מתנצלת. אם תרצי להתייעץ תוכלי תמיד גם לפנות במייל [email protected]

25/07/2013 | 23:05 | מאת:

יקירתי את חייבת חייבת טיפול. אין מנוס. זה שהעלית בפעם הקודמת במשקל לא אומר שהחלמת נפשית. אנחנו יודעים שהמחלה היא של הנוף ולא של הגוף הפיסי ולכן את חייבת ללכת לטיפול בו תטפלי בחלק הנפשי של הבעיות והפחדים שמהם את בורחת. אם הנפש תבריא גם הגוף יבריא לתמיד