אישתי (אנורקסית)?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

17/10/2010 | 19:24 | מאת: יוני

שלוםמאז הלידה השניה של הבת אישתי מתלוננת שאין לה כוח הלכה לרופאה הכל תקין לפני כמה זמן שמתי לב שתמיד אחרי האוכל היא אולכת לשירותים פעם אחד שמעתי היא מקיאה (כך זה היה נשמע לפחות) היא גם לא אוכלת מסודר,עד שעה מאוחרת בבוקר היא לא מכניסה כלום לפה. וגם לציין שהיא גם מניקה רציתי לדעת איך אני יכול לעקוב אחרי המעשה מה עלה איך אני ממשיך את השגרה בלישהיא תשים לב?

19/10/2010 | 13:41 | מאת:

בעל יקר לפי התיאור שלך אשתך היא אנורקסי ובולמית ולא אנורקסית כי הקאות מאפיינות בעיקר את הבולמיות אך מאחר והיא אינה עושה בולמוסי אוכל וכנראה שגם אינה אוכלת כפי שהיא צריכה אז היא גם אנורקסית. עצתי לך היא לא להמשיך בחיי השיגרה כי המצב עלול להתדרדר ככדור שלג. ייתכן והיא נמצאת במצוקה כלשהיא וצריכה עזרה בשיחות ועל אחת כמה וכמה שיש תינוק שתלוי בה והיא מיניקה אותו. זה לא משחק מדובר פה בחיים ולכן עצור את זה בזמן. בוא אלי בניחותא ולא בכעס, אל תטיח לה את זה בעצבים אלא בשיחה נינוחה תאמר לה שאתה רואה שהיא קצת במצוקה ואולי אתה יכול לעזור או אולי כדאי שהיא תלך לדבר עם מישהו כי אם תטיח בה בכעס היא תעשה שריר ותתנגד לך ותעשה דווקא ולכן עשה זאת ברגיעה. ייתכן ומאחר והיא אחרי לידה שאלו סממנים של דיכאון אחרי לידה ולכן כדאי מאוד מאוד לעצור את זה ולטפל בזה אתה צריך להסביר לה שזו לא בושה שיש הרבה נשים שנכנסים לדיכאון אחרי לידה והדרך הטובה ביותר היא לבקש עזרה ולקבלה ולהסביר לה שאתה אוהב אותה ותקבל אותה לטוב ולרע.

19/10/2010 | 17:19 | מאת: יוני

תודה לך אני מקווה שזה ילך טוב בנחותא וברוגע