דחוףףףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

07/08/2010 | 18:23 | מאת: מיכל

שלום ! אחותי בת 22 נמצאת במשקל 42 ידועה כחולת אנורקסיה מגיל 17 ! כמו כולם ישנם תקופות שהיא בסדר וישנם תקופות שלא והנה הגיעה עוד תקופה שהחזירה אותה לבכות בלילות כי פתאום הכל חזר לה ! מחביאה אוכל בארונות ישנה בעיה שהיא מודעת לרזון והיא לא רוצה אותו היא כן שונאת את עצמה ככה היא אף פעם לא הקיאה היא פשוט לא אוכלת וישנם ימים שהיא אוכלת יפה מאוד הגענו לקופה אין ייחס מיצדם בנוגע למחלה פינו אותנו רק לבריאות הנפש ! טיפול פרטי עולה המון ואיננו יכולים לעמוד בכך ! ההורים מתכחשים לבעיה לא יודעים להתמודד עם הבעיה ועושים עצמם עיורים חירשים החברמודע לבעיה אבל אינו מביםן את חומרת המצב מבחינתו היא תצא מזה אם הוא יוציא אותה ויבלה איתה ברצף( לעשות אותה מאושר) היא נורא עייפה ומתבודדת המון בחדרה היא עובדת ומתחילה לימודים שנה הבאה הרופא שלה הביא לה כדור מירו נגד דיכאון היא שתתה פעם ראושנה אתמול וזה שיבש אותה כל היום היא ישנה והגיע לרמה שהחבר שלה עזר לה להתקלח ! היא לה גם רצון לחזור הביתה היא הרגישה לא טוב וחבר שלה שיכנעה אותה להישאר מבחינתו זה צומת לב ומתי שלא נוח לה היא משחקת אותה עייפה לפי דעתי הוא טועה בגדול והפחד שלי שהוא עוד יותר ישבור אותה מה עושים?? איך ממשיכים מכאן?? למי פונים? איך מדברים עם הורים פרימטיבים בלי לפגוע? איך לדבר עם החבר בנוגע אליה הצילו חסרת ידע בבקשה תענו לי במהירה

10/08/2010 | 18:24 | מאת:

לאחות היקרה והמודאגת בנוגע להורים אולי אפשר לבקש ממישהו מבוגר שקרב אליהם ומבין עניין לפתוח להם את העיניים ולהסביר להם שאם הם לא יתעוררו החיים של הבת שלהם בסכנה. לגבי החבר פשוט לשבת להסביר לו שמה שהוא עושה זו טעות והוא יגרור אותה יותר עמוק לבור ובמקום זאת שיתחיל לאהוב ולתמוד זה יכול לעזור ולא להזיק. וכמובן לנסות לקחת אותה לטיפול כמה שיתר מהר כי המצב לא טוב ואם היא לא תקבל טיפול נכון המצב יתדרדר כמו כדור שלג.

11/08/2010 | 13:20 | מאת: מיכל

דיברתי עם החבר מבחינתו הוא יודע מה הוא עושה מבחינתו הוא תומך למרות שהוא ניפרד ממנה כל יומים וחוזר