ניתוח לDDH

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

14/05/2013 | 10:22 | מאת: לילך

הי דוקטור, לאחר שאותר DDH אצל ביתי וטיפול ברצועות פאבליק שלא צלח הזמנו לה תור לניתוח "החזרה סגורה עם טנוטומיה של האדוקטור ולאחר מכן גבס ספייקה. אשמח לקבל פירוט מהי בדיוק מהות הניתוח מכיון שהלכנו לחוות דעת נוספת והרופא השני המליץ על ארתוגרפיה וגבס ספייקה בלבד. האם מדובר באותו ניתוח?

מעבר לכך שאם היית אצל שני רופאים היית אמורה לקבל כבר הסבר מפורט אז אכן מדובר באותו הדבר (הזרקת חומר ניגוד למפרק כדי להעריך את הבעיה ואת השחזור) + שחזור וקיבוע בגבס, פרט לכך חיתוך הגיד תלוי בכל מקרה לגופו וזוהי החלטה של הרופא המבצע

מנהל פורום אורתופדיית ילדים