גמישות יתר אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/01/2010 | 21:46 | מאת: רחל

בס"ד שלום ותודה רבה מראש על תשומת הלב והקשב., אני מעוניינת לדעת על התופעה שנקראת :"גמישות יתר" אצל תינוקות{נכדתי בת שנה מטופלת בתרגיליי פיזיותרפיה }האם זהו מצב הפיך? ומה דעתך על הליכון לסייע לה לעמוד או/ו להפעיל את הגוף לצורך העניין ובכלל? {קראתי פעם שמכשיר זה מסוכן ולא יעיל בכלל, לחוות דעתך בעניין אודה. בברכת שבוע טוב רחל.

בדרך כלל זה נורמלי לחלוטין ואין צורך בפיזיוטרפיה (אם כי זה לא מזיק), הפיך לחלוטין, עדיף לה להתחיל ללכת לבד וללא הליכון

מנהל פורום אורתופדיית ילדים