יש המלצות להחלמה מהירה של נקע בקרסול?

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/04/2005 | 14:37 | מאת: גל

נקעתי את קרסול ימין במשחק כדורסל. הצד החיצוני של הקרסול התנפח (הרצועה הלטראלית?). אני בן 19 ובריא, אין רגישות משנים קודמות בקרסול. רציתי לדעת האם יש דרך לזרז את ההחלמה. ומה עלי לעשות. תודה

16/04/2005 | 15:58 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אינך יכול לזרז את תהליך ההחלמה שלהרקמותשנפגעו אך אתה יכול לזרז וליעל את תקופת השיקום על ידי יצוב הקרסול באמצעות חגורות מתאימות( AIR CAST ) ובובזמן הפעלתו של הקרסול בתוך החגורה לשמירה על טווח התנועה וכן ביצוע מתיחות לשם שמירה עלגמישותהקרסול ולבסוף מה שנקרא אימון פרפריוצפטיבי ( לשם כך יהיה עליך להעזר בשרותי מכון פיסיותרפי ) .

02/05/2005 | 14:36 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום גל, ניתן למצוא המלצות להחלמה מהירה של נקע בקרסול בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=164&art_id=591 בברכה, יעקב חיים וינברג - מומחה לפתרון בעיות רגליים www.footsupport.co.il

מנהל פורום אורתופדיית ילדים