היפוטוניה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/11/2004 | 19:16 | מאת: אורן

שלום, בני אובחן כהיפוטוני. הדבר מורגש בעיקר בחגורת הכתפיים באזור הלסת. לאחרונה סובל מבעיות חוזרות במערכת הנשימה. הוא בן 7 חודשים ולאחרונה החל לאכול אוכל מוצק. האם יש קשר בין הדברים?

12/11/2004 | 21:47 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לא ברור לי על איזה קשר את מדברת .

12/12/2004 | 18:40 | מאת: מירב

האם היפוטוניה הינה חולשת שרירים? והאם ניתן לשפר את המצב ע"י פעילות גופנית לחיזוק השרירים?

31/03/2005 | 11:48 | מאת: נורית

ביתי בת ה-4 חודשים ניזונה מבקבוק עקב קשיים ביניקה. היא חסרת שקט, בוכה רבות, ממעטת לישון ומתקשה להירגע. ביתי נולדה בסוף שבוע ה-42 בציון אפגר 7/9.האם יכול להיות שהיא סובלת מהיפוטוניה או היפרטוניה? אם לא, איזה גורם יכול להקשות עליה את היניקה? יכול להיות שיש קשר לעובדה שהיא נולדה מאוחר? אשמח אם תוכל לענות לי על שאלות אלו ואם תוכל להפנות אותי לאתרים מתאימים. תודה רבה, נורית

מנהל פורום אורתופדיית ילדים