איך שלא קוראים לזה...

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

02/04/2004 | 23:04 | מאת: נועה

סטינוס או משהו כזה... מה שנמצא ישר מתחת לברך? ממש כואב לי שם רצוי לציין שאני ספורטאית ואני רקדנית ואני שומרת על עצמי מצוין כבר 5 שנים שאני בכושר ולא קרה לי שום דבר... ועוד יותר שנים שאני רוקדת, בלי עיין הרע, הכל אצלי תקין. רק שלפני כמה ימים עשיתי סיבוב בריקוד(ולא עשיתי אותו טוב) כל משקל גופי הייתה על רגל אחת ומאז הסיבוב הזה, כואב לי שם מתחת ממש קשה לי לכופף את הברך אני מכופפת וכואב לי אני יכולה לסבול זה לא כאב תופת אבל זה מעצבן אני לא יכולה ללכת למכון ולעשות קצת הליכון או ריצה או בכלל אני לא יכול הלעושת אפילו קיק בוקסינג, וכאמור קשה לי לרקוד בגלל זה. איך אפשר לתקן את זה, ומה נראה לך שזזה,? אני בת 17 וחצי), ואל תשכח שזה לא הברך זה ממש מתחת לברך שמאל.

03/04/2004 | 16:56 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אפשרות סבירה היא שלקית בפשיחה . פשיחה זה המילה בעברית המציינת מתיחה של קישור ( רצועה ) .

03/04/2004 | 19:24 | מאת: נועה

ומה עושים שיש את זה?

03/04/2004 | 19:43 | מאת: נועה

חשוב לציין שזה מנופך קצת המקום

מנהל פורום אורתופדיית ילדים