היפוטוניה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

02/08/2003 | 12:34 | מאת: ofra40

בן 24 ח" נמצא איחור בהתפתחות מתאים לגיל 11ח" נולד בשבוע 37 בניתוח קיסרי. בהמשך היקף ראש גדול מהרגיל בוצעה בדיקה נורולוגיתmrמח.ממצאים:היפוטוניה הדרוצפולוס פרונטליir:הקורונלי חשד למספר איזורים ממוקמים של דיספלזיה קורטיקלית משמאל:האונה הטמפורליתסיליואנית אחורית עליונה ופריאטלית מימין האונה פרונטלית קדמית קודקודית מלאות כנראה רקמה באוזן ומסטואיד דוצדדית,אשר עוברת האדרה לאחר גדוליניום. רירית בלבד?היסטיציטוזיס? מומלץ על קורלציה קלינית ctברזולוציה גבוה לעצמות הטמפורליות בהתאם לצורך. מה פרוש התאור הנל?בעברית פשוטה. מה ההשלכות העכשויות, והעתדיות? אמצעי טיפול מומלצים. מטופל בבית החולים רמבם. בנוסף סובל תכופות מחום גבוה מאוד ללא שום הסברים וממצאים . ישנם בלוטות לימפה מוגדלות בכל איזורי הגוף.הוסבר שזה מחלת הנשיקה? הילד עובר אין ספור בדיקות ואישפוזים מה עושים?

03/08/2003 | 10:16 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

מצטער אך מדובר בסוגיה שהיא בתחום הנוירולוגיה הפדיאטרית ולא האורתופדיה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים