ברך ( פיקה ) כואב חזק בפיקה ישמח

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/05/2019 | 10:58 | מאת: בבו מהרטו

שלום לצוות נכבד בני בן 11 משחק כדור רגל בליגה מלפני חודש התחיל לו כאב בברך שמואל לאט לאט עד שהיה כואב לו חזק שלא יכול להמשך לשחק לאחר פניה לרופא אורטופיד נאמר לי שיש לו דלקת קלה בפיקה וזה המאלצת למנוחה ללא מאמץ בלי תרופה הפניה פזתרופיה לטיפול השאלה לאחר חודש ימים לא עבר לו ממולץ לתת תרופה נגד דלקת מה לעשות בנדון ותודה מראש.

אפשר להתמש בבירכייה עם טבעת סיליקון ואם צריך אז גם טיפול נגד דלקת למספר ימים, להתייעץ עם הרופא.

15/05/2019 | 23:36 | מאת: בבו

היום נגשתי לרופא מטפל בקשתי טיפול לכמה ימים המלצה של רפואה 💊 להמשך מנוחה פזתרופיה נקוה לטוב הילד במשך חודש ימים כואב לו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים