עקמת קלה, חזה יונה וחזה סנדלרים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/04/2019 | 08:04 | מאת: עמרי

לבן שלי בן ה16 התפתחה בשנתיים האחרונות עקמת קלה (לפי צילום ומראה עין, אבל לא בדקו זויות ולא אמרו אף פעם מה זויות העקמת) חזה יונה משמעותי , וחזה סנדלרים. בדיקות ריאה ולב תקינות. מתלונן על כאבי גב תחתון. רזה מאוד 54 קג גובה 176 לא פעיל גופנית מה עושים?

סביר להניח שמדובר בעניין אסטטי בלבד, כמובן שאיני יכול לחוות דיעה מבלי לראות את הילד והצילום, כאבי גב שכיחים בגילו, רצוי פעילות גופנית לחיזוק גב ויציבה ובד"כ גם הרגשתו תשתפר

מנהל פורום אורתופדיית ילדים