DDH אצל תינוקות בני 3 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/01/2019 | 08:33 | מאת: דורון

היי, תשובת האולטסאונד אומרת :בדיקה בוצעה לפי שיטת פרופ' גריף . מודולוציה של אצטבולום טובה . שפה גרמית עליונה זוויתית, משולש סחוסי רחב . לפי דירוג סונוגרפי, התפתחות פירקי ירכיים מתאימה ל 1 - TYPE ימין משמאל IIC הומלץ על PAVLIK, אנו התחלנו כבר כשלוש שבועות טיפול. רציתי לשאול מדוע יש רופאים הממליצים על רצועות ומדוע יש רופאים הממליצים על כרית? מה ההבדל בינהם? מה כדאי? למראית עין הכרית נראית יותר ידידותית. הרופא אמר לנו להשתמש ברצועות. תוכל להסביר גם על הדרגות של DDH?

טיפול ברצועות עדיף ומקובל בכל העולם, כרית פחות יעילה ואינה מומלצת לפי הספרות. דרגות: 1 תקין 2 לא תקין קל, 3 פריקה, 4 פריקה קשה יותר. קיימים גם תתי דרגות. בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים