הליכון לתינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/05/2015 | 16:31 | מאת: שושי סבתא

שלום רב ד"ר מנחם זינגר, הבת שלי קנתה הליכון אתמול,והיום אמרו לה מהתפתחות הילד לא להשתמש עם הליכון בכלל.. התינוק מעדיף ללכת,ולא לזחול על הבטן.. הבת שלי נמצאת בקורס מגיל 0-שנה והמדריכה אמר שהוא צריך חיזוק שרירים לפנות לפיזיוטרפיה,רופא ילדים נתן הפנייה להתפתחות הילד. אני והבת מבקרות מטיפת חלב האחות לא אמרה משהו... בבקשה תחזיר לי תשובה .. בתודה שושי הסבתא

לא הבנתי תשובה על מה את רוצה, מה השאלה? סביר להניח שהכל בסדר ורק צריך סבלנות, הליכון לפי רצונכם

מנהל פורום אורתופדיית ילדים