צליעה פתאומית אצל ילד בן שנתיים ו9

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/01/2015 | 17:14 | מאת: הדס

שלום וברכה בני בן השנתיים ו9 החל לצלוע ללא חבלה באופן פתאומי כבר שבוע וחצי,פנינו לשני רופאי ילדם אחד טען שאין הגבלה בתנועה ואין סיבה לדאגה ושלח אותנו לדרכנו,ואחד טען שיש צורך בבדיקות דם שביצענו אותם,ספירה ושקיעה שיצאו תקינות ואין איזה דלקת או משהו בסגנון,הרופא ביקש 3 ימים עד שבועיים להשאיר את הילד בבית,ולדאוג שכמה שיותר הרגל לא תהיה בפעולה . אני בכל אופן קבעתי תור לאורתופד לשבוע הבא.. השאלה שלי היא מה אני עושה מכאן,לאיפה אני פונה ומה אני עושה עם הצליעה שלו שבינתיים לא חולפת. לפי כל הכתבות שקראתי אני צכה לפעול דיי מהר כדי לברר מאיפה זה נובע. יש לציין שהילד טוען שלא כואב לו,ואפילו לא שם לב לזה שהוא צולע ומתנהג רגיל.. אותנו זה מדאיג מאוד. אשמח להדרכה ומה לעשות הלאה,תודה רבה!!

לפי תיאורך זה לא מאוד דחוף אך גשי לאורתופד ילדים לבדיקה והמלצות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים