סרטן בצפק PPC

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

08/09/2009 | 02:22 | מאת: מיטל

אני בת 30. לפני כחודש וחצי התגלה לי כי אני חולה בסרטן הצפק(עד לשלב זה הייתי בריאה). לאחר ניתוח בו הוצא הצפק, חלק במעיים ואפנדציט (נשארו גרורות מאחורי הרחם). התחלתי טיפול כימותרפי ראשון של קרבו וטקסול. כרגע מדברים על פרוטוקול של 6-8 טיפולים. אשמח לקבלת ייעוץ כיצד לחזק את גופי, לתהמודד עם תופעות הלוואי של הטיפולים וכן לגבי תזונה ו/או תוספים אנטי סרטניים. תודה

את זקוקה לכמות גדולה של אינפורמציה. יש לך מספר אפשרויות: 1. לדפדף בפורום זה, רוב התשובות לשאלות שלך נמצאות כאן. 2. להתייעץ עם מטפל או רופא העוסקים בטיפולים משלימים בסרטן 3. יש מספר ספרים בעברית אשר יתנו לך את כל המידע. ד"ר יוסף ברנר

10/09/2009 | 09:45 | מאת: מיטל

תודה על התייחסותך המהירה. אודה גם על ספרים מומלצים בנושא תזונה תומכת ויתר הטיפולים המשלימים.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן