גידול מוח מדולובלסטמה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

10/12/2008 | 19:13 | מאת: אורן

שלום, בני בן השלוש חלה בסרטן מסוג מדולובלסטומה עבר ניתוח להסרה וטיפולים כימותרפיים כולל תהליך של השתלת מוח עצם. לצערי הרב השבוע נתבשרנו כי המחלה חזרה וצריך לנתח על מנת להסיר 2 נקודות באיזור הגידול שהוסר. אשמח לקבל עצות האם יש דרכים לבצע פעולה מונעת אחרי הניתוח שיבוא על מנת למנוע חזרה של המחלה תודה רבה אורן

11/12/2008 | 08:38 | מאת: ido

you can try to read this book http://www.amazon.com/Anti-Cancer-New-Way-Life/dp/B001ANYC64/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1228977470&sr=8-1 the writer had two times brain cancer AND then he studied what to do that it will not return

שתי האפשרויות לטיפול מונע הן 1. היפרתרמיה על הראש 2. טיפולים אצל Stanislaw Burzynski בטקסס. www.burzynskiclinic.com ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן