מיטומיצין - סוג של אנטיביטיקה?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

13/10/2008 | 09:44 | מאת: גאולה

האם מיטומיצין זה סוג של אנטיביטיקה משולבת בכימותרפיה? לאלו שימושים התרופה ניתנת? האם הטיפול הוא חד פעמי? או שזו סדרת טיפולים? מה עושה היפרתרמיה בטיפול יוניתרמיה לתרופה? האם המחקרים הראו שיפור?

מיטומיצין זה סוג של כימותרפיה ממשפחת הכימותרפיה האנטיביוטית (כמו דוקסורוביצין או בלאומיצין).זהו טיפול הניתן אחת ל 6 שבועות. הטיפול רעיל למדי וגורם לצניחה בספירת הטרומבוציטים. ד"ר יוסף ברנר

13/10/2008 | 14:14 | מאת: בוכבינדר

מה המטרה של חימום התרופה לחום של 45 מעלות? מה ההפקטים שמשיגים מכך לאלו טיפולים התרופה יעילה?

13/10/2008 | 16:18 | מאת: שאלה לדר' ברנר

חפשתי בגוגל בעברית ובאנגלית ולא מצאתי.

19/11/2008 | 01:16 | מאת: קלרה

טופלתי פעמיים במיטומיצין

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן