כדור מחליף לארימדקס

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

19/10/2004 | 15:13 | מאת: אנבלי

מזל טוב דבר ראשון ומיד שאלה...... האם יש תחליף ברפואה אלטרנטיבית לארימדקס שניתן כטיפול 5 שנים לנשים (טיפול בסרטן שד) שנמצאות במנפאוזה מיטב הבנתי הכדור הזה מחסל את מה שנשאר ברקמות השומן מבחינת האסטרוגנים וגומר לי .את שמחת החיים בתופעות לואי שלו. אני בת 40 ומזדקנת בקצב הסמבה. אנבלי

19/10/2004 | 17:38 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום אנבלי, ברפואה טבעית, לדיכוי של האנזים ארומטאז משתמשים ב: פלבנואידים ליגננים פיטואסטרוגנים מסוג ג'ניסטן ודיאדזן פוליפנולים צמחי מרפא אינדולים מירקות ממשפ' המצליבים וגם מתוסף בשם:אינדול-3 קרבינול. יש צורך בהתאמה אישית למטופל/ת

19/10/2004 | 18:37 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום אנבלי, לדכוי של האנזים ארומטז משתמשים ברפואה ההוליסטית ב: פלבנואידים ליגננים פיטואסטרוגנים מסוג איזופלאבונים אינדולים ממזון (מצליבים) ומתוספים כמו: DIM או אינדול-3-קרבינול צמחי מרפא יש צורך בהתאמה אישית לכל מטופל/ת נ.ב- האם הארימידקס גורם לך לכאבי ובעיות פרקים?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן