טיפולים משלימים לאדם בן 58 שלקה בסרטן המוח מסוג 4

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

18/06/2016 | 20:35 | מאת: מרדכי

שלום רב, לאבא שלי בן ה-58 התגלה אתמול סרטן מסוג 4 באונה השמאלית במוח. הוא עומד לעבור ניתוח להוצאת הגידול ביום שני. מה לדעת נכון לעשות לאחר מכן? האם יש שיטות לא קונבנציונליות שעוזרות? מה לגבי טיפול בשיטת קינגסטון קליניק (מבוצע בידי שרה חמו)? מה לגבי תוסף SNHCD? אני מבולבל וזקוק לעזרה, אבל מבקש בכל לשון של בקשה שתענה באופן ספציפי גם על הטיפולים שהצעתי למעלה ותביע בכנות את דעתך עליהם. בברכה, מרדכי

ניתן להוסיף ולשפר את תוצאות הטיפולים הקונבנציונליים בסרטן המוח בעזרת שיטות שונות ברפואה האינטגרטיבית משלימה. דיאטה קטוגנית יעילה בגידולים של המוח. קיימים מספר רב של תוספים כמו ברומלאין, בוסביליה ועוד בעלי יעילות בגידולי מוח. טיפולים בהיפרתרמיה משפרים תוצאות ניתוחים והקרנות לראש. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן