עוד מחקר חדש : אנטיאוקסידנטים יכולים לזרז גרורות

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

08/10/2015 | 15:41 | מאת: חם מהתנור

http://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/44188/title/Antioxidants-Facilitate-Melanoma-Metastasis/

80% מחולי סרטן נוטלים אנטיאוקסידנטים. אם הייתה בעיה קלינית בכך הדבר היה ברור לעין. המחקר רק מעלה השערה ואינו טוען שיש לו הוכחות לגבי אמיתות ההשערה. הפתרון המוצע במאמר, לטפל בסרטן ברדיקלים חופשיים הינו הבסיס לטיפולים במינונים גבוהים של ויטמין C ד"ר יוסף ברנר

10/10/2015 | 12:06 | מאת: בעיה קלינית

שהראו כי נטילת אנטיאוקסידנטים מסויימים במינון גבוה מגבירה צמיחת גידולים סרטניים בחולים. יש פירוט בתגובות קודמות.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן